Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

ΤΑΥΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ...............................

228.  Εβερτον - Σαουθαμπτον.  Εχουμε μια ελπιδα να κατσει το ματς στο 1-1.  Δεν ειναι μικρη.  Αν παλι φυγει θα παει στο 2-1.  Σημειωστε το 2-3 γκολ.  Οι τολμηροι να παρουμε το Χ με αποδοση στο καλο 3,40.  Και σκορ στο 1-1.
233.  Μπρεσια - Τραπανι.  Ενδειξεις για Χ με 3,10 και θα τις εξαντλησουμε.  Η σκυλα Τραπανι θα πολεμησει ιση προς ισον.  Ελπιζω - θεωρω πως θα παμε στην ισοπαλια.
236.  Σπετσια - Λατινα.  Σαφως και με (μου) κανει κλικ η εδρα ομως δεν εχω και τοσο σε εκτιμηση την Σπετσια.   Η Λατινα ενα γκολακι το εχει.   Ενα και η Σπετσια , οποτε παω με το Χ στο 2,95.
Για να πω την αληθεια με μπερδευει το διαβασμα.   Βγαζει γκολ εδρας στο φιναλε (πσσσσ) και με δινει 1-0.  Ομως ισως δουμε , λεω ισως γκραν γκινιολ φιναλε και γινει το 1-1 (ξανα πσσσσ).   Το Χ επιλογη μας και προχωραμε.
232.  Κροτονε - Παλερμο.  Φοβισμενα παιζει ο Κροτονας ποσω μαλλον με το Παλερμοπου ειναι κορυφη.  Το Παλερμο πιο επιθετικη ομαδα θα προσπαθησει να νικησει.   Τι λετε;  Να εμπιστευθουμε το Παλερμο (2 γκολ;) η την Κροτονε (1-1;).  Θα παρουμε το Χ.   Ο σκορακιας μας μπερδευει αλλα δεν μας αλλαζει τα σχεδια.   Προσοχη λεει την Κροτονε.   Οχι μεγαλε σκορακια !!!   Ομαδα που κυνηγαει πρωτοπορο δεν κερδιζει !!!   Εχουμε και εμεις τα πατηματα μας.  Το Χ με 3,05.  Και σκορ στο 1-1.
239.  Σεντ Τζονσον - Νταντι Γιουν.  Το 1-2 σκορ ο σκορακιας , το σημειο 2 στο 2,30 εμεις.  Ναι στην δυναμικη της Νταντι Γιουν. και μακαρι να μην διαψευθουμε.

Σημερα θα παμε με την κεντρικη σελιδα που εχουμε ηδη αναδημοσιευσει.
Να περασετε μια ευχαριστη Κυριακη και οτι καλυτερο.
Γεια σας με υγεια την ωρα που ο γερο-χρονος φευγει σιγα σιγα αφηνοντας μας καλες και κακες στιγμες......................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.