Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΝΑ ΞΕΠΡΟΒΑΛΛΕΙ....................

261.  Τοτεναμ - Μαν. Γιου.  Ολοενα και καλυτερη η φιλοξ/νη.  Εχει και προιστορια και καλυτερη ομαδα.   Λεμε ναι στο 2-3 γκολ και 1-2 σκορ ο σκορακιας.   Το Χ η επιλογη μας.   Προσοχη.  Το (-α) σκορ σε ειδικο στοιχημα.
270.  Νορντζελαντ - Ραντερς.  Χ.  3,45.
273.  Φεγιενορντ - Αιντχοφεν.  1.  2,00.   Ηταν εκεινα τα 10 γκολ που τους κανουν να σκυλιαζουν οταν τους βλεπουν.  Γκρρρρρρρ.
285.  Γιουνγκ Μποις - Βασιλεια.  Ολες οι ενδειξεις κανουν λογο για μετρημενο ματς χωρις κανενας να παιρνει κεφαλι στο σκορ.  Θα παμε με την ισοπαλια και το Χ στο 3,25.
289.  Πανιωνιος - Ξανθη.  Χ.  3,00.

Αξιολογα παιχνιδια και βεβαιως βαθμολογικης σημασιας οπως το ματς του ΑΡΗ Θεσσαλονικης με τον Πανθρακικο που δεν το ακουμπαμε σε καμια των περιπτωσεων εως οτου δουμε τελικα τι ακριβως γινεται στο κιτρινο στρατοπεδο.  Μια ο Πουλιδο μια ο Ανγκανθο συν τον τραυματισμο του Τριανταφυλλακου (κατγμα στο ποδι) και με το γεγονος οτι επιασε πατο η ομαδα ενω παραλληλα ερχονται ευχαριστα (;) νεα με το πακετο των μετοχων που φερεται να κατεχει πλεον επενδυτης με το ποσοστο να ειναι στο 51%.   Αυτο σημαινει μια νεα απαρχη ισως και το συνθημα μιας αντεπιθεσης.
ΝΟ ΒΕΤ και βλεπουμε απλα τι θα γινει στον αγωνα.
Βεροια Λειβαδια και ΟΦΗ με Αελ Καλλονη ειναι τα ματς οπου εμεις βλεπουμε στο μεν πρωτο την Λειβαδια ενω στο δεευτερο την Καλλονη να παιρνει ισοπαλια.   Αυτα πιστευει η στηλη.

Με την εισοδο στον χειμωνα σημερα , να ευχηθω καλο μηνα καλο χειμωνα και πολλα πολλα ταμεια νικης για να κανουμε καλες γιορτες.
Γεια σας και χαρουμενη Κυριακη............................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.