Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

ΕΙΝΑΙ (;) Η ΩΡΑ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ................................

Με ισοπαλια εως 1-1 πρωτος του ομιλου βγαινει ο ΠΑΟΚ ενω με 2-2 και πανω η Αλκμααρ.
Τι να εξετασεις και τι να δεις.   Το μονο σιγουρο οτι το σημειο 1 της εδρας επεσε τοσο πολυ σαν την θερμοκρασια ενα πραμα.   1,40 εχει παει και ολοενα κατρακυλαει.   Να δουμε σοβαρα το ενδεχομενο των πολλων τερματων;   Να δουμε αν τα νεαρα παικτακια βαλουν γκολ εναντι των ασπρομαυρων;
Θεαμα θα εχει σιγουρα το ματς.   Προχωραμε.    Ειναι πασιφανες οτι η αμυνα των γηπεδουχων θα πελαγωσει σε καποια σημεια του αγωνα.   Κατα γενικη ομολογια ολοι θα παμε στην εδρα και το σημειο 1.    Να παρουμε πρωτα το γκολ γκολ οπωσδηποτε και απο κει και περα να παρουμε και το OVER.     Μετα;   Τι μενει;   Το 4-6 γκολ.   Εαν κερδισει ο ΠΑΟΚ βαζει στα ταμεια του ακομη 800.000 Ευρω και φτανει μεχρι στιγμης σε συνολο απο την Ευρωπη τα 9.000.000 Ευρω!!!
Να μην νικησει λοιπον σημερα;     Θα ειναι αξιοι της μοιρα τους.   Γι αυτο ολα τα ανωθεν ειναι αληθη.
******************************
Απολλων Λεμεσου - Λεγκια Βαρσοβιας.  Με το συστημα που κατεβαινουν και οι δυο θα σκοραρουν.  Το 2-1 με (μου) καθεται πιο πολυ και η νικη της ομαδας του Λεμεσου , του ιστορικου Απολλωνα.   Το νησι της Αφροδιτης θα εχει την νικη στον αγωνα αυτον.  Ειδικα στα τελευταια λεπτα εντεινει τις προσπαθειες.
******************************
Ζουλτε Βαρεγκεμ - Ρουμπιν Καζαν.   Την ισοπαλια επιλεγω.  Αυτην που θελει η γηπεδουχος (δεν ειναι το γηπεδο της) για να περασει.   Η Ρουμπιν ουσα πρωτη δεν θα κανει και πολυ τον κοπο.   Το Χ με αποδοση στο 3,00.
******************************
Γκιμαραες - Λυων.  Και παλι 1-1;  Το 2-3 γκολ η επιλογη μας και το σημειο Χ με 3,20.  Αν καποιος νικησει;   Δεξια.   Ομως;  Χ !!!
******************************
Μπετις - Ριεκα.  Να παρουμε το Χ Ημιχρονου κατα πρωτον.  Απλα ναι στην καλυτερη Μπετις αν και δειχνει η Ριεκα οτι μπορει στα δυσκολα.   Γιατι οχι καπου σε ενα αλλο δελτιο το Χ2 Διπλη ευκαιρια;

Ηταν σημεια για να περασουμε την ημερα μας.
Καπου εδω σας αφηνουμε.  
Η αναρτηση γινεται και στο WWW.SIMOSSHOW.BLOGSPOT.COM
ΧΑΙΡΕΤΑΙ......................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.