Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

TA OVER ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΑΣ.

Σεριφ Τιρασπολ - Ανζι Μαχατσκαλα.  Το θεμα ειναι αν μπορει η Σεριφ να κερδισει την Ανζι παρ ολο που η Ανζι για να ξεχρεωσει τις μακακιες που εκανε στο κοντινο παρελθον της  δαπανωντας περι το 360 εκκατομυρια Ευρω πουλησε ουτε λιγο ουτε πολυ 15 παικτες!!!   Και με (μου) θελει κιολας να τα παει καλα στο Ευρωπαικο της ταξιδι.    Βρε ασε μας απο κει περα.   Παμε να την δωσουμε μια στην κεφαλα της να την ριξουμε κατω.   Εδρα οτι και να γινει με το σημειο 1 να πλερωνει 2,65.   Το 2-1 Σκορ παιζουμε μαγκες.  OVER.

Μπετις - Λυων.  Καταπληκτικη ευκαιρια να νικησει η Λυων.  Στα λογια σας ακουγεται ωραιο καθως γνωριζετε την Μπετις ε;  Μαθετε οτι σημερα η Λυων θα κηυγησει με μανια την νικη.   Το σημειο 2 με αποδοση στο 3,80.  Ο Σκορακιας μας λεει οτι θα ανοιξει επικινδυνα το Σκορ και θα παρει διαστασεις.   Για να ριξουμε μια ματια στο + 7 ...........  OVER.

Φραιμπουργκ - Λιμπερετς.  Το σημειο 2 το δινουν σε εμας 5,00.  Αμεσως παιρνουμε το Χ2 Διπλη ευκαιρια ενω αν παιξω πιο ελευθερα θα παρω αβιαστα το μεγαλο Χ με 3,65 αποδοση.

Σεν Γκαλεν - Κουμπαν στο Χ με 3,25.  NO  2-O Tελικο.

Σαλτσμπουργκ - Ελφσμποργκ.  Ναι θελω να παω με την Ελφσμποργκ ενω ξερω οτι ειναι με τα κεφια τους και πιο πολυ με κανει να μην την στηριξω.   Ομως εχουν στοχο πλεον να περπατησουν παραπανω και παω μαζι τους.  Για να πω την μεγαλη αληθεια καλοβλεπω το μεγαλο 5,75 στο 2πλο! ! !Αγνοω τους γηπεδουχους.    Παντως για να τα λεμε ολα ε;;;;   Αν δν πιασει ρυθμο η φιλοξ.νη την κοβω να μετραει τα γκολ να ενα.   Και τρωει πολλα παναθεμα την.  Επομενη επιλογη το OVER.

Μακαμπι Χαιφα - Αλκμααρ.  Θα παω ευθυς αμεσως με το σημειο 1 Ημιχρονου.  Το τελικο αποτελεμα;   Θα παρω το OVER.

Για τον ΠΑΟΚ τι να πει κανεις!!!   Η εδρα του ειναι το μεγαλο μειον και αυτο προς χαριν των οπαδων του οπου μετα την τιμωρια του και αφου εμεινε μονος σε αδειο γηπεδο την πλερωσε ασχημα.   Δυο ηττες στην Τουμπα , εκτος Τσου Λου και τωρα συνεχιζει.   Χωρις φιλαθλους και παλι ομως αυτην την φορα με κατα πολυ ευκολοτερο αντιπαλο θα θελησει να δωσει χαρα στον κοσμο που θα βλεπει σε διασπαρτα μερη της Σαλονικης μας τον αγωνα.    ΠΡΟΣΟΧΗ ομως!   Εναν αγωνα τον κερδιζεις με σοβαροτητα και με διαρκεια.    Οι αντιπαλοι πιθανον να εκαναν την θυσια σφαζοντας προβατο και να ερθουν με δυναμη και αυτο χαριν αυτου του γεγονοτος.  
ΞΕΚΑΘΑΡΑ.   Αν θελεις να λεγεσαι ΠΑΟΚ και μεγαλος συλλογος τους ξεφουσιαζεις και τους πετας στο καναβατσο με βγαλμενο το τομαρι τους.     Εχει αποδειξει ο ΠΑΟΚ οτι τις μικρες ομαδες τις ξεσχιζει.   ΑΥΤΟ περιμενουμε να κανει και τωρα.    OVER.   ΤΕΛΟΣ.

Σε κλιμα μαχης ειμαστε και ετοιμοι για ολα.  
Γεια σας και με την νικη.   Την δικη μας νικη..............................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.