Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟΝ ΝΤΟΡΒΑ.................

  .Κολωνια - Καιζερσλαουτερν σε ενα προσεγμενο ματς και το 1-1 να προβαλει στο τελος.
  .Ραντερς -Ααλμποργκ με μια Ααλμποργκ να μην χανει και γιατι οχι να κερδισει με 1-2 σκορ! ! !
  .Ακισασπορ - Γκαζιαντεσπορ μας οδηγει στο UNDER οποτε θα επιλεξουμε το 1-1.  Αφησαμε τον 1σσο και το 2-0 και παμε στο Χ και το 1-1.
  .Αγκελχολμς - Ερεμπρο.  Το σημειο 2 με 1,90 αποδοση.
  .Νανσι - Τρουα.  Απο το 1-1 αυτος που θα φυγει θα κερδισει.  Οποτε παμε με την Τρουα και το 1-2 σκορ.  Αντε μωρη Τρουα παρε επιτελους την Νανσι.  Θα σε κανει σκυλακι της στο τελος!!!
  .Σατορου - Χαβρη.  Περνωντας η ωρα η Χαβρη μπορει να παρει κεφαλι σο σκορ και γιατι οχι εως 0-2.  Το 1-2 σαν τελικο μας αρκει.
Ντιζον - Τουρ.  Εδω υπαρχει προιστορια τεραστια για την Ντιζον.  Προσεξετε παικταραδες.  ΥΠΟΠΤΟΝ.......  Μπορει η Τουρ να κανει 2πλο Ημιχρονου και βασει προιστοριας να τους βαλει κατω η Ντιζον που ειναι μεν μετρια ομως στα αποδυτηρια θα τα πουνε ολα και θα μπουνε για την ανατροπη.    Μπλα μπλα μπλα μπλα........ Να μην σας κουραζω αλλο!   2/1 Ημιχρονο Τελικο.

Σαν πολλα να ειπαμε σημερα.   Να μην σας κουρασω , μα προ παντως μην σας κακομαθω.  

Το OVER του ΠΑΟΚ βγηκε εστω και στο τελος των καθυστερησεων , οσο και η νικη στην εκπνοη του αγωνα.      Το 0-1 της Σαχτιορ εφερε ταραχη στην ομαδα που σιγα σιγα και σε συνδιασμο με την κοκκινη καρτα που τους αποδυναμωσε , εδωσε ωθηση στον δικεφαλο που παιζοντας με στοχο καταφερε να ανατρεψει το σκηνικο και να ειναι στο τελος αυτος ο πρωταγωνιστης απο κομπαρσος.   Αλλωστε ο ΠΑΟΚ παντα παιζει για να μην χασει ακομη και οταν κυνηγαει στο σκορ.   Το τελικο 2-1 πλερωσε τους παικτες του στοιχηματος στο OVER τουλαχιστον μιας και το ποσοστο στην εδρα ηταν τιποτενιο , ηταν μηδαμινο.
Γεια σας και χαρα σας .    Τα λεμε αργοτερα στα επιλεγμενα παιχνιδια μας.

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.