Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΡΣΕΝΑΛ ΚΑΙ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΘΕΛΟΥΝ ΝΙΚΕΣ.

Αρσεναλ και Τοτεναμ σε ματς φωτια ομως η Τοτεναμ για εμας ειναι πιο επικινδυνη.   Θα κοιταξει να μην δεχτει γκολ.  Εδω ομως δηλ. στα 7 χ.λ.μ αποσταση δεχεται γκολ.   Αν υπολογισουμε οτι η Αρσεναλ θα πετυχει τα δυο πρωτα , τοτε η Τοτεναμ απλα θα κυνηγαει στο σκορ.   Αν ομως ε;   Κι αυτο γιατι η Αρσεναλ λεμε εμεις θα μπορεσει ξανα να κανει καλη εμφανιση;   Το 2-2 σκορ διαλεγουμε με την προυποθεση να ανοιξει το σκορ.

Λιβερπουλ - Μαντσεστερ Γιουν.  Σε σφιχτο παιχνιδι επιλεγουμε το λιγοτερο δυνατον ως προς τα γκολ.   Αν τους αφησεις θα << σκοτωθουν >>  μεταξυ τους.   Μου κανει η Λιβερπουλ για νικητρια.

Αλκμααρ -Φιτεσε.  Ας παμε με την Φιτεσε κι αυτο γιατι δυο μερες επαιζαν με τον Ατρομητακο και στο τελος κοντεψαν να χασουν την προκριση.   Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ονομα και πραμα τους εχωσε μεσα για τα καλα και λιγο ελειψε να πεταξει εκτος θεσμου την Αλκμααρ.  Γι αυτον τον λογο δηλ. της ψυχολογικης και μονονκουρασης οφειλω να παιξω 2πλο ΦΙΤΕΣΕ.

Στουτγκαρδη - Χοφενχαιμ.   Μονο αν τους το δωσει η Χοφενχαιμ θα κανουν νικη οι Μερσεντεσερς.
Η Χοφενχαιμ και περυσι αλλα και εφετος λεμε εμεις θα ειναι οι νικητες στο ντερμπι.  80 χ.λ.μ και 90 λεπτα για την Χοφενχαιμ.       Η Στουτγκαρντ ;    Απλα χωρις βαθμο!!!

Τζουργκαρντεν - Ελφσμποργκ.   Μια συνεχομενη χρονικη στιγμη η φιλοξνη περναει ωραια εδω μεσα.  Υποψιασμενοι και με σχετικα καλη εμφανιση η Τζουργκαρντεν θα παιξει σημερα οχι για ναμην χασει αλλα να παρει το ματς.   Θελουμε εδρα και το σημειο 1 οσο δυσκολο και αν φαινεται.................
Απλα γεια σας για την ωρα και καλο μηνα.
Με τις ευχες μας για οτι καλυτεροτερο........................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.