Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

ΣΑΛΚΕ VS Π.Α.Ο.Κ ΣΤΗΝ Δημοσια Τηλεοραση.

Στην Ε.Τ θα δουνε τον ΠΑΟΚ ολοι οι φιλοι του σε μια προσπαθεια να περασει την Σαλκε για να μπει στους χρυσοφορους ομιλους του μεγαλυτερου Ευρωπαικου θεσμου.
Στο Γκριζενκιλχεν οι της Σαλκε περιμενουν να κανουν νεα αρχη καθως επιασαν πατο με το καλημερα.   Χωρις καν καλη αποδοση εχουν δεχθει σε δου ματς 7 επτα γκολ και δειχνουν στον ΠΑΟΚ το κακο της σημειο.   Φυσικα ο ΠΑΟΚ δεν θα μπει αφελης να παει βουρ και ντουγρου για το γκολ καθως θεωρει πρωτιστα το μηδεν πισω.   Για να γινει αυτο θα πρεπει να ειναι πολυ προσεχτικος.
Χρονο με τον χρονο και με δυναμη τον κοσμο του που θα ειναι στο γη+πεδο της Σαλκε θα προσπαθησει να κανει και το γκολ.    Κρατηθειτε.    Το 0 εως 1 γκολ παιζουμε απο αυτην την σελιδα και το σημειο Χ.  Δηλ.παιζει και το 0-0 σαν σκορ , λεμε εμεις.   Το Χ η το Χ2 Διπλη ευκαιρια.
Στις 21.45 ωρα Τσαμπιονς Λιγκ ξεκιναει ο αγωνας και οτι βγει.
   .Γιαρο - Κουοπιο.   Μα τον Τουτατη.  Θα ορκιζομουν πως αυτο το ματς ειναι στανταρ Χ.  Η Κουοπιο θα παιξει για να μην χασει και ακομη γκολ να πετυχει θα δεχθει γκολ ειναι σιγουρο παικτη!!!
   .Λαχτι - Ροβανιεμι.   Πανω απο δυο γκολ , τουτεστιν OVER.
   .Μαριεχαμν - Γιβασκιλα.  Να αρχισει να στρωσει την εδρα η Μαριεχαμν.  2-1 σκορ και υποπτο ανατροπης απο 2 σε 1σσο.   Δειτε το μεμονομενα αυτο το ματς!!!   Τελικο 4-1 σκορ ομως το σημειο ηταν 1.

Αυτα για σημερα παικταραδες.    Οποιος προλαβε , προλαβε.
Γεια σας και το βραδυ θα καει το Γκριζενκιχελ.
Ποια Σαλκε και ποια Μερχελ μωρε !   ΠΑΟΚ εισαι.  
Για να δουμε ομως ποσα απιδια παιρνει ο σακκος ;   Ολα αυτα στις 21.45 στην Δ.Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.