Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Π.Α.Ο.Κ VS ΣΑΛΚΕ Ο-4.


Μπυρα κοντρα μπυρα θα σκασετε βρε!!!
Θελετε και προκριση ξανθομαλλουσες Γερμανοι !!!  Βρε αντε απο κει περα σε λεω!!!  Ουουουουστ ! ! !


Νικη και μονο νικη.   Αυτο ειναι το συνθημα που επικρατει στο ασπρομαυρο στρατοπεδο.   Μοναδικο συν για την Σαλκε το 0-4 που την συνοδευει στο ονομα της.   Ενταξει εχει ενα συν του οτι ο κοσμος του ΠΑΟΚ δεν θα ειναι εκει.  Και τι κριμα αληθεια !!!   Δεν θα μπορεσει να δει το τεντωμα του σεντονιου.     Ευκαιρια λοιπον ειναι να κανει μια ξεπετα την Σαλκε που εβγαλε και γλωσσα τις τελευταιες ωρες και μαλιστα μεγαλη με προσβλητικες και προκλητικες δηλωσεις.
Αυτα λοιπον τα 15 Εκκατομυρια Ευρω ποιος θα τα παρει ;   Κι αυτα σκεφτονται οι Γερμανοι να παρουν.    Τι σοι μνημονιο ειναι πια αυτο ;   Δεν αντιδραει κανεις!   Αντε ΠΑΟΚ ξεκινα πρωτος την αντιδραση σου μηπως και ακολουθησουν κι αλλοι.   Ο ΠΑΟΚ για προκριση επικη !!!

Αρσεναλ - Φενερμπαχτσε.  Περιπατο υγειινο εκανε η Αρσεναλ που με τρεις κανονιες περασε ανετα με 0-3 απο την Φενερ.    Η σελιδα θα προτιμησει το σημειο 2 με 6,75 αποδοση και να με συγχωρειτε.
Ομως η Αρσεναλκρινεται για εμας υποπτη σημερα.    Δηλ για να μην τα παραλεμε θα δωσουμε δυναμη στην Φενερ για 2πλαρα και εμεις να παρουμε το σημειο για πλερουα.

Αουστρια Βιεννης - Δυναμο Ζαγκρεπ.   Δινουμε νικη στην Αουστρια Βιεννης.   Μπορει ενα σκορ του 2-1.  Συμφωνειτε ;

Λεγκια Βαρσοβιας - Στεαουα.  Το 1-1 το τουμπαρει η Λεγκια;  Ναι λεμε εμεις με 2-1 σκορ σε λεω!!!

Μπριστολ Σιτι -Κρυσταλ Παλας.  Ισοπαλια θελουμε εδω περα.  Μπορουμε να τα καταφερουμε.

Ντονκαστερ - Λιντς.  Εδρα και το σημειο 1 με αποδοση στο 2,35.

Χαντερσφιλντ - Τσαρλτον.  1.  2,10.

Το Overακι της Ντερμπι της Μπαρνσλευ και τα σημεια που επισης απο πανω βγαζουν OVER.  Δηλ. την Αουστρια την Αρσεναλ και την Λεγκια.
Γεια σας καικαλο βολι μαγκιτια !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.