Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ΟΤΑΝ Η ΕΔΡΑ ΕΙΝΑΙ << ΝΕΚΡΗ >>.

Εχει αποδειξει περιτρανα οτι ειναι ενα ονομα δυνατο στην Ευρωπη παιζοντας καλο ποδοσφαιρο στα μεγαλα Ευρωπαικα γηπεδα που καλειται να αγωνιστει.
Στεναχωρει ο ΠΑΟΚ πολλες δυνατες Ευρωπαικες ομαδες.   Ειναι μια ομαδα που εχει αγωνιστικο προφιλ εκτος εδρας με ποδοσφαιρο ουσιας και στοχων.  Παιζει ακομνη και για να κερδισει.
Δεν θα πουμε εμεις απο εδω τα παιχνιδια του εκτος εδρας.   Δεν θα πουμε μεσα στην Αρσεναλ στην Φενερμπαχτσε στην Σαλκε κ.λ.π.     Θα πουμε οτι η ιστορια εχει γραψει την πορεια του δικεφαλου εκτος εδρας στα Ευρωπαικα του παιχνιδια.  
Δυστυχως ομως !    Αναλογη δεν ειναι και η πορεια του στα εντος εδρας παιχνιδια του για την Ευρωπη.  
Οποιος θελει να παρει κατι θετικο περναει αερας στην κυριολεξια απο την εδρα της Τουμπας που τοση δυσκολια φερνει οταν και ειναι γεματη απο τους αξιοζηλευτους αυτους οπαδους.     Αυτους που ζουνε και αναπνεουν για την ομαδα τους , την Παοκαρα τους.
Μια ανισχυρη εδρα , μια << νεκρη  >>  εδρα καθως την στιγμη της δικαιωσης , ερχεται το στραπατσο.    Μια θα λειπει ο κοσμος λογω τιμωριας απο επεισοδεια , π.χ. ριψεις αντικειμενων , μπουκα οπαδων κ.λ.π.   η την αλλη η ομαδα δεν θα μπορει να μπει στο ματς δυνατα ωστε να παρει απο την αρχη τα ηνια του καθε αγωνα που ειναι κρισιμος.
Και ενω ολοι περιμενουν να δουμε αναλογη εμφανιση απο τον ΠΑΟΚ που σε εκεινη την χρονικη στιγμη με μια νικη περναει στο πανθεον του Ευρωπαικου ποδοσφαιρου  γινεται το αντιθετο , αυτο που δεν θελεις ουτε στα ονειρα σου να δεις.    
Απο την εδρα του ο ΠΑΟΚ πληρωνει το μαρμαρο.     Χωρις δυνατη εδρα δεν μπορεις να ανεβεις τεμπο.    Δεν μπορεις να συγκαταλεγεσαι στους καλυτερους της Ευρωπης.  ΟΧΙ.
Πρεπει να αλλαξουν κι αλλα για να μπορεσει ο ΠΑΟΚ με τον πλουσιο Ρωsσο προεδρο του ( Ρωσοποντιο ) να μπει στην Ελιτ του Ευρωπαικου ποδοσφαιρου.
Ας μην ξεχναμε βεβαια οτι παικτικα ο ΠΑΟΚ αποκλειστηκε απο τους Ουκρανους ενω κατοπιν πηρε την θεση της Μεταλιστ για να παιξει αυτος με την Σαλκε τους αγωνες για την εισοδο του στους ομιλους του Τσαμπιονς Λιγκ.    Ηταν η απαγορευση της Ουκρανικης ομαδας που αφορουσε την προ πενταετιας εμπλοκη της σε στημενα ματς.
Ολα ηταν ευνοικα ομως και παλι η δευτερη ευκαιρια πηγε χαμενη.
Η ουσια ειναι οτι το σεντονι τεντωθηκε στην Τουμπα , ομως ποιος το ειδε ;    
Αδεια λογω τιμωριας τεντωθηκε μεταξυ συγγενων και φιλων ενω η χαρα του οπαδου εμεινε στο περιθωριο.   Για λιγους κοπρους που προκαλουν αυτα τα εκτροπα , χανουν απαντες αυτες τις ωραιες τις πιο ευτυχισμενες στιγμες της ζωης τους.
Η κλασσικη μουσικη δεν ταιριαζει για τον ΠΑΟΚ.    Μεχρι να την συνηθισει ο Παοκτσης θα ακουγεται το τσικουλατα μακιτε και το σοκ μπερντε κυριοι.    Μεχρι να την συνηθισει.
Η ουσια ειναι οτι ο ΠΑΟΚ αρχιζει να δειχνει οτι θα ανανεωσει το ραντεβου του στην επομενη σεζον για την μαχη εισοδου στους πλουσιους ομιλους του Τσαμπιονς Λιγκ.  
Με ακομη πιο ισυρες μεταγραφες γινεται δυνατοτερος και οι στοχοι του θεωρουμε πως ερχονται νολο και πιο κοντα.
Ο πλουσιος προεδρος του ο Ιβαν ειναι παντα κοντα !!!   Ευκαιρια ειναι να γινει το αλμα.
Εμπρος αετε δικεφαλε..........................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.