Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ..........................

1561.  Χαιντενχαιμ - Καιζερ/τερν.  1.  2,25.  Βασει υπολογισμων δινουμε με Χ/1 την νικη στην εδρα.  Η Καιζερ/τερν βαρια ομαδα ενω την περιμενεις να σε (σου) κανει πολλα αυτη δεν ανταποκρινεται.

1562.  Καρσλουη - Αουε.  Κακο σερι της Καρσλουης οπου κατα σειρα εχει μια ισοπαλια μια ηττα και ουτω καθ' εξης!!!   Με αυτα τα δεδομενα (χαχαχαχα) ειναι η ωρα της ισοπαλιας.   Η στηλη δινει νικη στην Αουε με 1-2 σκορ ο Σκορακιας και ο Ημιχρονοπουλος Τελικιδης το 2/2.   Η ροη του Σκορ για το live (προσοχη εδω) για τολμηρους παικτες ειναι 0-1 σε 1-1 και 1-2 τελικο.  Ετσι το βγαλαμε και με το συμπαθειο.

1563.  Ειμπαρ - Σοσιεδαδ.  Χ.  3,00.  Ενα παιχνιδι με δυο ομαδες που παιζουν με τσαμπουκα να μην χασουν και οτι καλο προκυψει.  Η στηλη θελει απο ενα γκολ το 2-3 γκολ και το 1-1 Σκορ.  Τελειωνοντας λεω και παλι.  Δυνατη η Ειμπαρ δυνατη και η Σοσιεδαδ.  Στα 10 κορνερ να ληξει το ματς.

1570.  Βαλενσιεν - Λανς.  1.  2,75.  Εαν η Βαλενσιεν πετυχει γκολ θα παρει και το ματς.  Λεμε να πετυχει και να το παρει!

=======================================================
=======================================================

1609.  Νορθαμπτον - Σαουθεντ.  OVER.
1613.  Σκανθορπ - Σεφιλντ Γιουν.  OVER.
1624.  Στιβενειτζ - Εξετερ.  OVER.
1621.  Νοτς Καουντι - Λειτον Οριεντ.  OVER.
2781.  Ρεξαμ - Τσεστερ.  OVER.
1585.  Μαιντζ - Μπαγιερν Λεβερκουζεν.  Γκολ γκολ.


========================================================
========================================================

1623.  Πορτσμουθ - Μπαρνετ.  Θα με ''φαει'' η περιεργεια.  Το ιστορικο Μπαρνετ ετοιμο να παρει κατι.  Το Χ λεει η στηλη με 3,75 αποδοση.  Το Χ2 Διπλης ευκαιριας επισης!

1637.  Λιβερπουλ - Χαλ.  Αυτη η Χαλ ειναι ετοιμη για ολα παρ' ολο που η Λιβερπουλ ειναι πολυβολο.   Η Χαλ θα παει διαβασμενη να χτυπησει (χαχαχαχα) το ματς.  Αυτο που θα θελησει να παρει ειναι φυσικα η ισοπαλια.  Και εαν πουμε το σημειο Χ να παρουμε οπως και δηποτε το Χ ημιχρονου εστω.  Οι θαρραλεοι το Χ2 Διπλης ευκαιριας.

Γεια και χαρα σας λοιπον.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.