Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΟΣ...................

Μαντσεστερ Σιτι - Γκλαντμπαχ.   Ισχυει οτι οι Πολιτες θελουν να κανουν νικη ( 1 ) διαστασεων με την Γκλαντμπαχ.  5+ - 1 ειναι το σκορ επιλογης μου.  Παντως αυτο που βλεπω εγω το βλεπουν ολοι και ειναι δυσκολακι να βγει καθως στηριζουν απαντες τα πολλα γκολ (και γκολ γκολ) και φυσικα το OVER εστω 3,5.

Τοτεναμ και Μονακο σε ενα παιχνιδι ακρως επιθετικο αν και η Μονακο μεχρι να μπει καθαρα στο ματς ισως αρπαξει τεμαχιο.   Την Τοτεναμ να νικησει ( 1 )τον αγωνα.  Το γκολ γκολ οπωσδηποτε.

Μπαγερν Λεβερκουζεν με ΤΣΣΚΑ Μοσχας σε ενα ματς οπου θα επιλεξω το 2-3 γκολ ενω δεν κρυβομαι πισω απο αυτην την επιλογη.  Το σημειο 1 με Χ/1 ημιχρονο τελικο και το 2-1 σαν Σκορ.

Κλαμπ Μπριζ με Λεστερ θελω το γκολ γκολ και τους απειρους της Λεστερ να ανοιγουν λογαριασμο.
Το σημειο μου ειναι το 2πλο και το 1-2 σαν Σκορ.

Γιουβεντους Σεβιλλη με τα λιγα γκολ και No Goal να θελω ( 1 ) να πληρωσουν.  Το 2-0 σαν Σκορ.

Ρεαλ με Σπορτινγκ Λισσαβωνας σε ενα ματς ( 1 ) οπου η Σπορτινγκ εχει λυσεις επιθετικα ομως πισω θα βογγηξει.  Το 3-1 σαν Σκορ η επιλογη μου.  Το OVER 3,5.

Πορτο με Κοπεγχαγη.  Εδω θελω να ριξω μια μπομπα με την Κοπεγχαγη να ..... κερδιζει τις εντυπωσεις κατα πρωτον , να κερδιζει στο ημιχρονο κατα δευτερον και στο τελος να παιρνει την ισοπαλια.  Με 2/Χ ημιχρονο τελικο παω στο ματς αυτο ( Χ ) πιστευοντας στις ικανοτητες της Κοπεγχαγης.

Τι παιζω!
Παιζω τα ημιχρονα τελικα με κιτρινο μαζι με το 5+-1 της Μαν. Σιτι και το 3-1 της Ρεαλ.
Σε δευτερο δελτιο παιζω τα Σκορ  5+-1 , 2-1 , 1-2 , 2-0 , 3-1 σε συστημα 3-4-5.
Καλο σας βραδυ.  Οσο για εσας μπορειτε να κανετε δελτιο αυτα με τα ιδια χρωματα.  Μενουν τα σημεια και τα γκολ γκολ με τα OVER 3,5.

Γεια και χαρα σας..............................



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.