Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 30 Μαΐου 2015

ΠΩ ΠΩ Ω Ω ΤΕΛΙΚΟΙ ΚΥΠΕΛΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΑΜΠΑ ! ! !

150.  Ντορτμουντ - Βολφσμπουργκ.  1.  2,00.  Το Βερολινο στα κιτρινομαυρα.  Τελικος στο Ολυμπιακο Σταδιο.
152.  Αθλ. Μπιλμπαο - Μπαρτσελονα.  1.  15,00.  Στο Καμπ Νοου ο τελικος κυπελου.
151.  Οσερ - Παρι Σεν Ζερμεν.  Χ.  6,50.  Στο Σταντ ντε Φρανς του Παρισιου ο τελικος.
149.  Αρσεναλ - Αστον Βιλα.  Στο Γουεμπλει ο τελικος Αγγλιας.του FA Cup.

Τι μας δειχνουν τα παιχνιδια.
Ας ξεκινησουμε απο το μεγαλο νησι στο Γουεμπλει οπου η Αρσεναλ ενω πηρε στο πρωταθλημα τα δυο ματς με τους χωριατες υπερ-ανετα σημερα δειχνει οτι για να παρει το κυπελο πρεπει να  <<ματωσει >>.  Η Αστον Βιλα μας εδειξε οτι ξερει πλεον να αγωνιζεται παρα μονον αυτο το 6-1 απο την Σαουθαμπτον την εριξε πισω.   Θα μπει δυνατα ενω ακομη κι αν βρισκεται πισω στο σκορ θα βρει τροπο να μπει και παλι στο παιχνιδι για την κατακτηση.   Το γκολ γκολ θεωρειται δεδομενο απο εμας οπως επισης και το 4-6 που θα το φερουν.   Απο το 2-2 και μετα μπερδευομαι.  Οτι κρατησατε κρατησατε.

Η Οσερ με την Παρι θα πανε προσεκτικα με την Οσερ να ειναι το αουτσαιντερ.   Θελουμε ισοπαλο το ματς αυτο καθως κρινω οτι η Οσερ μπορει να κανει διαχειρηση.   Και ποιος δεν λεει Παρι.  Το ιδιο και εμεις.    Η Οσερ εχει κατακτησει το κυπελο τεσσερεις φορες.

Η ιστορικη Αθλ. Μπιλμπαο εναντιο της Μπαρτσελονα και μεσα στο σπιτι της παρακαλω!   Ειναι αυτο το διαστημα που βγαζει δυναμη η ομαδα των Βασκων οποτε θα τα ριξω ολα επανω στην νικη της να γινει του κουτρουλη ο γαμος.   Ενας χαμος.

Ντορτμουντ γνωριζοντας τους κινδυνους της Βολφσμπουργκ.   Αν σε πιασει στον υπνο η Βολφσμπουργκ δεν θα ξερεις να μετρας!   Νομιζω ομως οτι θα δουμε προσεκτικο ματς και οι κιτρινομαυροι θα το παρουν.

Με αυτα τα ματς σημερα ειμαι κομπλε σε λεω.
Γεια και χαρα σας........................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.