Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

ΠΑΜΕ ΓΙΑ 91,5 ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΑ 3 . 4.

101.  Κασιβα - Σουγον.  Εδω μπορει να εχουμε 2πλο.  Η Κασιβα στο διαστημα αυτο δεν ειναι και φοβητρο πια!   Στο χερι της Σουγον ειναι να σκοραρει και γιατι οχι να παρει το ματς.  Ποιος θα περασει;   Το σημειο να περασει με το 2πλο στο 2,90 και παμε γι' αλλα.

103.  Λεκβιγια - Αλ Σαντ.  Απο 5 νικες εχουν στα μεταξυ του ματς και προσεξετε καθως η καθε ομαδα εκανε τις νικες της ολες αυτες στην εδρα του αντιπαλου της.   Ενα παιχνιδι μεταξυ τους εληξε ισοπαλο με 2-2.   Να μην χαλασουμε την συνταγη!   Το σημειο 2 με 3,35 αποδοση.

108.  Ααλμποργκ - Εσμπιεργκ.  Παρ' ολο που ειναι πλασμενη θαρρεις για τα εκτος εδρας ματς , ειναι και το οτι εχασε η Ααλμποργκ στο προηγουμενο ματς στην εδρα της απο την Οντενσε (0-2) οποτε λεμε εμεις δεν θα χασει.  Αν γινει αυτο θα μετραει τρεις διαδοχικες ηττες.   Το σημειο Χ με προτεινομενο σκορ το 1-1.  Το Χ με 3,25 αποδοση.

107.  Περουτζια - Πεσκαρα.  Θελω να μπω στην σκεψη του παιχνιδιου.  Η Περουτζια γνωστη δυναμικη ομως γνωριζει το ποσο καλα παιζει την κοντρα η Πεσκαρα και ποσους κινδυνους θα διατρεξει.  Μα τον Τουτατη διαβαζοντας το με (μου) βγαζει και παλι 2-2.  ΔΕΝ θα ειναι ομως αυτο το σκορ.   Πισω και μυαλωμενα η Περουτζια θα τρωει τον χρονο και θα θελησει να επιβαλει τον ρυθμο της.   Και παλι ομως θα κινδυνευεσει απο την Πεσκαρα.   Να μην τα πολυλογω και φαμε καμια σουπα στο τελος.   Η Πεσκαρα γκολ πρωτη στον αγωνα.   Η Περουτζια να ισοφαριζει και καπου εκει να γινεται << πολεμος >>.   Εχει ελπιδα και το 2πλο.   Ομως η Περουτζια δεν ειναι και αμελητεα ποσοτητα.   Την ισοπαλια και το 1-1 σκορ.  Αν θελησω να παιξω ημιχρονο τελικο θα το κανω με 2/Χ.   Αυτα !!!

Γεια και χαρα σας για σημερα και μια καλη ημερα να εχετε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.