Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΝΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΡΥΘΜΟΥΣ.

205.  Μαριεχαμν - Λαχτι.  2.  2,65.  Οχι οτι δεν ειναι καλη η γηπεδουχος αλλα οτι η Λαχτι εχει αερα.

206.  Μιλικοσκι - Ιντερ Τουρκου.  Η καλη Μιλικοσκι με την κοντρολαρισμενη Ιντερ Τουρκου.  Λεμε ναι στην νικη της γηπεδουχου.  Εχουμε κατα νου το 2-2 σαν σκορ ομως θα παιχτει απο εμας το 2-1 η το 3-2 σκορ.   Θελουμε μ' αλλα λογια το σημειο 1 με αποδοση το 1,90.

207.  Ροβανιεμι - Γιαρο.  Παιρνω ξεκαθαρα το σημειο 2 με αποδοση το 2,20.  Θεωρω πως θα τους μελανιασει.  Πανω κατω ομως παιζουν το ιδιο ποδοσφαιρο.  Αυτο της κοντρας.  Μα ακομη και να αιφνηδιασει η Ροβανιεμι , σιγα σιγα θα γυρισει το ματς.  Ως εκ τουτου παιρνουμε το γκολ γκολ και το OVER επισης.

211.  Γκεφλε - Τζουργκαρντεν.   Ματς λεπτομερειων (;)  Ε ναι ρε φιλε!!!   Κομμενο ραμμενο στο 1-1.   Κι' ομως (ωχ παλι τ' αλλαζει !!!)  Η Γκεφλε αν πετυχει πρωτη γκολ παιρνει και το ματς.  Η Τζουργκαρντεν ειναι ενα τοσο δα κλικ κατω.  Μονο και μονο γι' αυτο 1 και 2,70.

214.  Μαλμε - Α.Ι.Κ Στοκχολμης.  Οπως και να το κανουμε η ΑΙΚ κινειται μεταξυ του 2-1 και του 2-2.  Αυτα ειναι τα σκορ της και εκει θα κινηθει κανει δεν κανει η Μαλμε καλο παιχνιδι.  Μονο η διαιτησια θα μας χαλασει τα σχεδια.  Αυτο δεν ειναι αλλωθι.   Το 2-2 επιζητουμε και θεωρουμε πως υπερβαση για νικη η ΑΙΚ δεν μπορει να κανει.  Το σημειο Χ με αποδοση στο 3,40.

Αυτα για σημερα.
Αυριο θα ειμαστε μετα το μεσημερι με προταση -εις.
Να περνατε παντα καλα και με ματιες στο κουπονι που μπορει να προσφερει σε εμας πολλα.  Αρκει βεβαια να ειμαστε διαβασμενοι και ετοιμοι για ταμειο.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ...............................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.