Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΚΑΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΟΨΕ ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.......................

102.  Οντ - Ααλεσουντ.  Εδω θα παμε με την ισοπαλια αν και μεταξυ τους δεν την αγαπουν.  Δειχνει οτι εκει θα πανε να δωσουν τα χερια.  Υπ' οψιν.  Ολες της τις νικες η Ααλεσουντ τις κανει στην εδρα της.   Θεωρουμε λοιπον πως το μονο θετικο που θα κυνηγησει ειναι το σημειο Χ με 3,75 αποδοση.  Αν θελετε το Χ2 Διπλη ευκαιρια παρτε το.  Εμεις;  Κατακεφαλα στο Χ.

104.  Σογκνταλ - Μπραν.  Και εδω θελουμε το πρωτο τους Χ στα μεταξυ τους.   Ματς λεπτομερειων που θελουμε να παει ακομη και χωρις γκολ ει δυνατον.  Το σημειο Χ με 3,25.

107.  Νεστ Σοτρα - Σαντεφιορντ.  Εδειξε οτι αρχιζει να σκαλωνει η φιλοξ/νη την επιασα στην ανατροπη της με 2/1 στο προηγουμενο και μου δειχνει τα περυσινα.   Θα δωσω απλοχερα νικη στην γηπεδουχο με το σημειο 1 στο 2,60 και ο Θεος βοηθος.   Παντως μεχρι στιγμης η Σαντεφιορντ ειναι αδαμαστη θαρρεις.  Η Νεστ Σοτρα κανει επιδειξη δυναμικης στην εδρα της και θα φανει αυτο πιστευουμε ακομη και σημερα.

111.  Χακεν - Καλμαρ.  (1,65-3,30-4,15).   Ενταξει.  ΟΠΑΠ εισαι και κανεις οτι γουσταρεις.  Κατι θα ξερεις σιγουρα και με (μου) δινεις εμενα το 2πλο στο 4,15!   Ομως εγω σαρωνω και με δινεις 4,15;   Λοιπον.  Το σημειο 2 με αποδοση στο 4,15 και καλη μας διασκεδαση.

112.  Σταμπαεκ - Στρομσγκοντσετ.  (3,65-3,65-1,65).   Ενταξει.  Για δευτερη φορα ο ΟΠΑΠ ειπε να με τρελανει.   Μα εδω δειχνει οτι ακομη και αν δεν κερδισει η Σταμπαεκ το Χ θα βγει.  Απο που κι' ως που μια καλουτσικη ομαδα φαβορι κυριε ΟΠΑΠ;   Απο που κι' ως που θα παιξω το 2πλο;   Μεχρι που πλερωνω τα σημεια 1Χ για να πιασω οπωσδηποτε το 3,65 για να μην πω το Χ νετο σκετο στο 3,65.   Αποφασισε παιχταρα και παμε να πολεμησουμε τα σημεια.

Αν δουμε κατι αλλο θα επανελθουμε.
Να ειστε καλα και να εχετε την επιθυμια για ταμειο.  Με αλλα λογια θελουμε θετικη ενεργεια.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ..................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.