Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Ο ΚΟΥΤΣΟ ΦΛΕΒΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΜΑΣ.........................

146.  Ο.Φ.Η - Πανιωνιος.  Δευτερη συγκρουση για την προκριση στο κυπελο Ελλαδος.  Το 0-0 του πρωτου αγωνα δινει τεμπο στον γηπεδουχο που αν παιξει με μυαλο θα παρει λεμε την προκριση.  Αν και στα παιχνιδια τους βγαινει το OVER ο ρυθμος θα ειναι σε χαμηλο τεμπο.  Ο Πανιωνιος θεωρουμε ομως οτι θα σκοραρει , οποτε θα παμε με το 2-3 γκολ και θα δωσουμε νικη - προκριση στον Ο.Φ.Η με τον σκορακια να συναινει λεγοντας οτι θα ληξει 2-1 σκορ.

147.  Εσκισεχιρ - Μπουρσασπορ.  Η Μπουρσασπορ κατενικησε δυο φορες σε συντομο χρονικο διαστημα την Εσκισεχιρ στην Μπουρσα για πρωταθλημα με 4-1 και για το κυπελο με 3-1.  Λογικα τελειωσε η υποθεση προκριση.  Θα παμε με το Χ Ημιχρονο 2πλο Τελικο (Χ/2) και 0-1 σκορ.   ***  1-0 εληξε τελικα.

152.  Αθλετικ Μπιθλμπαο - Ατλετικο Μαδριτης.  Δυο ομαδες που δεν αγαπουν την ισοπαλια ποσω μαλλον τωρα που ειναι για το κυπελο με τον πρωτο αγωνα να εχει το προβαδισμα η Ατλετικο Μαδριτης στην εδρα της με το ευθραυστο 1-0 υπερ της.   Η Αθλετικ Μπιλμπαο βρισκει πατηματα και ανεβαζει στροφες επιθετικα.   Γκολ δεχεται και αν το δεχτει και σημερα σφιγγει η υποθεση προκριση.   Με δεδομενο το γκολ των φιλοξ/νων και ενα γκολ των γηπεδουχων θα παμε με το 2-3 γκολ και κατοπιν θα παρουμε το 1-2 σαν τελικο αποτελεσμα καπου στο τελος.  Ετσι κρινουμε εμεις.

154.  Αστον Βιλα - Γουεστ Μπρομ.  Απο ενα γκολ στον αγωνα αυτον.  Το 1-1 σαν τελικη επιλογη με το σημειο Χ στο 3,25.

Τελειωσαμε για σημερα με τις επιλογες μας.
Καλημερα με υγεια και οτι καλυτεροτερο.
Γεια σας...........................................


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.