Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

ΜΕ ΝΙΚΗ Ο ΑΡΗΣ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΜΙΑΣ ΘΕΣΗΣ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗΣ.......

253.  Καλλονη - ΑΡΗΣ Θεσ/νικης.  Ολα τα προλαβε ακριβως την τελευταια στιγμη ο ΑΡΗΣ την ωρα που εξεπνεε η φορολογικη ενημερωτητα.   Πηρε λοιπον και ετσι εκδοθηκαν αμεσα τα δελτια μιας και εστειλε μεσω ΦΑΞ την αποδειξη πληρωμης στην εφορια.
Ολοι οι παικτες ειναι στην διαθεση του κοουτς Παπαδοπουλου .
Ενα ευχαριστο μεσα στα τοσα πανδηνα που τραβαει ο συλλογος της Μακεδονιας.
Με την ψυχολογια να ανεβαινει πλεον (δεν ειναι και λιγο πραμα) θα αντιμετωπισει την Καλλονη στο ΟΑΚΑ και η πιστη για το σημειο 2 θα βγαλει το καλυτερο προσωπο ωστε να μπει στο σακκουλι το τριποντο.  Το σημειο 2 με 2,35 αποδοση.   ***  Ακομη και εως τωρα δεν εκδιδουν τα δελτια.  Αλλα λενε αλλα κανουν της ΕΠΟ.  Καθαρο στοπ στην ομαδα μας και σφυξιμο για τις δοσεις πρωην ποδοσφαιριστων εως και 200.000 Ευρω τον μηνα.  Κανονικη ταφοπλακα.  Θελουν να τελειωνουν με τον ΑΡΗ που μαχεται νομιμα να βρει λυση οξυγονο παραμονης και ελπιδας.

254.  Σαμπντορια - Ουντινεζε.  Νικη δινουμε στην γηπεδουχο και το σημειο 1 με 2,25 τσεπαο.

255.  Μπρεστ - Λανς.  Εδω μεσα εχει καθαρες ηττες η Λανς και αυτο μας βαζει τροχοπεδη στο σημειο 2.  Θα επιλεξουμε το 2-3 γκολ.

256.  Αστον Βιλα - Αρσεναλ.  Το σκορ στο 1-2.  Θεωρουμε πως για να γινει αυτο θα ιδρωσει η Αρσεναλ.  Ευχη μας να το παρει το πρωταθλημα και συγνωμην στους φιλους των αλλων μεγαλων Βρετανικων ομαδων.

258.  Βιγιαρεαλ - Σοσιεδαδ.  Με το συστημα που κατεβαινει η Σοσιεδαδ (4-2-3-1) αναμενεται να χτυπησει στην καρδια κιολας της Βιγιαρεαλ που θα παιξει με το κλασικο 4-4-2.   Πιο ευελικτοι οι φιλοξ/νοι θα αποφερουν πληγμα στους κιτρινους.   Τα κιτρινα υποβρυχια μπορουν να σκοραρουν και ετσι η αμεσως επομενη επιλογη μας ειναι το OVER.

Καλη συνεχεια με το ρολοι να ειναι πλεον στις 17,00.
Γεια σας και με καλες επιλογες....................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.