Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΧΗΜΕΙΑ.................................

294.  Λουγκο - ΣΔπορτινγκ Χιχον.  Πεισματαρες και οι δυο ακομη και με δυο γκολ διαφορα τιποτε δεν τελειωνει.  Μονο που αν παρει την διαφορα η γηπεδουχος τοτε κλαψτα.  Η Χιχον ακομη αγνοει την εκτος εδρας νικη.   Εδρα και σημειο 1 με 2,35.
299.  Μολντε - Ροζεμποργκ.   Κυπελλο ειναι αυτο δεν καταφεραν και οι δυο τιποτε φετος οποτε τι τους μενει;   Τα εχουν και ασχημα οποτε παιζουν μεταξυ τους.   Δυσκολο μεν αλλα οχι ακατορθωο για την Ροζεμποργκ που εχει λογο να νικησει την Μολντε.  Εξ αιτιας της απωλεσε ολοκληρο πρωταθλημα.  Δεν ειναι και λιγο.   Αντε αξια κυπελλουχος.  Lol.
301.  Αουε - Φορτουνα Ντισ.  Ηρθε η ωρα να κανει και μια ισοπαλια η Φορτουνα.   Η Αουε;  Θα παιξει προσεκτικα.   Λιγα γκολ βλεπω με καθε επιφυλαξη.
298.  Ερσιγεσπορ - Γκεντσλερμπιρλιγκι.  Χ.  3,10.  1-1 σαν τελικο σκορ.

Μεσημεριανα παιχνιδια και αναμονη.

Το παιχνιδι ΠΑΟΚ - ΑΡΗ στην Τουμπα ειναι ξεκαθαρο και με μεγαλο σκορ.   Αυτο γιατι θα ζητησει εξιλεωση μεσω αυτου του αγωνα τοσο ο ΠΑΟΚ οσο και οι φιλαθλοι του.   Ο κακος ΑΡΗΣ δεν ειπε την τελευταια του λεξη ομως αν μπει μεσα και δει το εχθρικο περιβαλλον οτι και να κανει σε καποια στιγμη του αγωνα θα παρατησει καθε προσπαθεια.   Εκει θα ειναι το δυσκολο της υποθεσης.  Μην παρει τεραστιες διαστασεις το σκορ και η καζουρα ειναι μεγαλη κατοπιν.
Το μεγεθος του αντιπαλου ειναι μεγαλο και ο ΑΡΗΣ καλειται να παει ωσαν διαταγη αυτοκτονιας αν θελει να αποδρασει σωος και αβλαβης.   Αλλιως θα δει τον χαρο με τα ματια του.
Ο Παναθηναικος να νικησει τον Πας Γιαννενα με σκορ 1-0 η 2-0.
Η Καλλονη να ερθει ισοπαλη με τον Πλατανια.

Καλη Κυριακη και καπου εδω σας αφηνουμε να κανετε το παρολι σας η οτι αλλο θελετε εσεις.
Γεια σας.................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.