Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΛΕΜΕ ! ! !

104.  Ελλας - Σουηδια  U 21.  Με 1/Χ Ημιχρονο Τελικο.
107.  Βουλγαρια - Δανια  U 21.  Το OVER η επιλογη μας.
111.  Ρωσια - Σερβια.  Το UNDER και στην συνεχεια το 1-0 η το 1-1 ;  Το σημειο Χ η επιλογη μας.
110.  Σερβια - Βελγιο  U 21.  Καλοι οι Σερβοι και οι Βελγοι ομως σε καλη φαση.  Τον δρομο για τα δυχτια θα τον βρουνε οι γηπεδουχοι αλλα και οι Βελγοι.  Το Χ;  3,20 το σημειο.
==========================================
==========================================

Η Ελλαδα αποψε παρουσια χιλιαδων οπαδων της θα παιξει για νικη - προκριση με τους Ρουμανους που οργανωνουν αμυντικο παιχνιδι και χτυπουν αιφνιδια.  ΠΡΟΣΟΧΗ αποψε μη γινει κανα κουλο. 
Το καλο ειναι οτι απο μονοι τους θα κατσουν πισω και θα φανε πιεση -εις.    Με αυτο το σκεπτικο δινουμε καθαρα προβαδισμα στην νικη της Ελλαδαρας μας.    Το ημιχρονο πρεπει να κλεισει προηγουμενο το συγκροτημα του Σαντος.     Με την επανεναρξη του αγωνα στο Β' Ημιχρονο τι θελουμε;   Λιγη προσοχη και μια τελειωμενη φαση που θα καταληξει σε γκολ.   Επιζητουμε το 2-0 σκορ και νικη για να πανε ολα καλα.     Μακαρι τα παιδια μα να μπουνε καλα και να παρουμε κεφαλι στο σκορ οσο πιο γρηγορα μπορουμε , για να παιζουμε με πιο πολυ μυαλο ακομη.
Το βραδυ θα δουμε αν βγαινει αυτο που ειδαμε.   Βγει δε βγει η Ελλαδα πρεπει να παιξει για να παει στην Βραζιλια.   Και θα παει !!!
Γεια σας και καλες επιλογες .....................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.