Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 7 Απριλίου 2015

ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ.....................

109.  Ατλετικο Μαδριτης - Σοσιεδαδ.  Χ2 Διπλη ευκαιρια.   Το γνωριζω μεγαλε οτι ριχνει 4αρες η γηπεδουχος σε δαυτους ομως ειναι οι μονοι που μπορουν να τους σταματησουν εν μερει.   Θα κοπανουσα σκετο το 2πλο ομως επειδη θα το δειτε χλευαζοντας παιζω το Χ2 Διπλη ευκαιρια.

114.  Αστον Βιλα - Κ.Π.Ρ.   Σε δινη θεση η Κ.Π.Ρ ομως και η Αστον Βιλα ειναι στην γειτονια των << τελειωμενων >>.   Την ισοπαλια στο Χ με 3,30 αποδοση.  Θεωρουμε το γκολ γκολ δεδομενο.

118.  Μπριστολ Σιτι - Σουιντον.  Και βεβαια ξερουμε την Σουιντον οτι ειναι επικινδυνη ομαδα ομως η πρωτοπορος Μπριστολ Σιτι λεμε θα νικησει!   Το σημειο 1 με αποδοση στο 1,95.

121.  Φιορεντινα - Γιουβεντους.  Ημιτελικος.   Το 1-2 της Φιορεντινα κανει την Γιουβεντους να θελει οπωσδηποτε νικη και οχι με 1-0.   Θελει 2 γκολ.   Δεν νομιζω να μπορει.   Με ωριμη σκεψη το 1-1 φανταζει εξαιρετικο ομως ισως η πιεση της μεγαλης κυριας ανοιξει τον δρονο προς τα διχτυα και βαλει το ματς σε ψηλο σκορ.  Το Χ που βγαζει την Γιουβε εκτος στο 3,25.  Ο Σκορακιας μας λεει οτι ειναι ευκαιρια για ενα μεγαλο σκορ.  Το 3-3 προτεινει.   Τι να του πεις.   Σεβαστο παντως και θα του κανω την τιμη.

Μ. Τριτη και η Εβδομαδα των Παθων συνεχιζεται.
Να εχετε μια καλη ημερα και τα λεμε το συντομοτερο δυνατον.
Γεια και χαρα σας...........................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.