Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ........................

107.  Αστον Βιλα - Κρισταλ Παλας.  Χ.  3,10.  Παμε σε ενα επι μερους σκορ στο 1-1.   Καλη περιπτωση μας λεει ο κυριος σκορακιας με τα χρονια του πολλα.  Καλη χρονια λοιπον.

105.  Νταντι Γιουν. - Νταντι.  Δειτε εδω προσεκτικα το ζευγαρι αυτο!   Οι γηπεδουχοι θα ειναι αυτοι που θα πιεζουν εν οσω το σκορ θα ειναι στο 1-1.  Τελικα να τους δωσουμε το 2-1 η το 1-2 σκορ να γινει ωστε να παγωσουν απαντες;   Εκτος πλανων το ματς απο εμας ομως αξιζει λιγα λογια στους παιζοντες το 2-3 γκολ.  Ετσι λεμε εμεις.  Με τολμη το σημειο 2 στο 3,75 η το 1-2 σκορ.  Εκει πηγε το σημειο απο εμας.   Ειπαμε ομως το 'χουμε εκτος πλανων.

117.  Γουελινγκ - Ντοβερ Αθλετικ.  1.  2,30.  Σε καθε περιπτωση 1 ημιχρονου στο Live.

118.  Γουοκινγκ - Ιστλιχ.   Να παρουμε κι' εδω το σημειο 1 ημιχρονου και να επιζητησουμε το Χ σαν τελικο αποτελεσμα.  ΤΟ ημιχρονο στην εδρα στο Live.  Το σημειο Χ να αποδιδει 3,30.

127.  Σεντ Μιρεν - Κιλμαρνοκ.  Ο κυριος σκορακιας εδω παιζει το 0-2 σαν σκορ και εμεις το σημειο 2 με ποσοστο στο 2,45.

Κινδυνος στους Αγιους για την Αρσεναλ.  Παει να παιξει καλα.  Τωρα τι θα παρει;  Εμεις εδω την δινουμε ισοπαλια.    Το Χ με 3,25.  Η προιστορια ειναι βαρεως με τα κανονια.

Καλη χρονια σε ολους και χρονια σας πολλα με υγεια και πολλα ταμεια ευχομαι σε ολους εσας που ασχολειστε με το αθλημα.    Κυριως να απολαμβανουμε αυτο που κανουμε και να εχουμε παντα στην σκεψη το σλογκαν της σελιδας.  Λιγα βαζουκμε πολλα παιρνουμε.   Καθε μερα μαζι ... για το δυνατο χτυπημα στο στοιχημα.
ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.........................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.