Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ................................

106.  Τρουα - Νιμ.  Εξι φορες αντιμετωπη με την Νιμ μα και τις εξι γνωρισε ηττες.   Βγαζει τσαμπουκα η Τρουα ωστοσο εχει φορμα αστα να πανε.  Η Νιμ θα εχει το Χ λεμε εμεις στο τσεπακι της.    Θα παλαιψει η Τρουα για να μην χασει.  Το σημειο Χ με αποδοση στο 3,20.

104.  Μπρεστ - Νανσι.  Νικες μοιρασμενες χωρις να εχουν μεταξυ τους την ισοπαλια , αυτην που θελουμε σημερα.  Το 1-1 μας βγαινει.  Κομμενο ραμμενο πρεπει να ειναι αυτο το ματς στα μετρα μας.

101.  Αρλε - Μετς.  Παμε να νικησουμε την Μετς.  Η πρωτοπορος δεν μας δειχνει οτι θα χασει απο την Αρλε ομως αυτη η εδρα ειναι ιδιαιτερη.  Μπαλα καλη εστια αποραβιαστη και προσπαθει για νικες.  Τι θελουμε γκολ νικης για την Αρλε και το σημειο 1 με αποδοση στο 2,35.   Βλεπετε επιπεδο δυσκολιας το γνωριζω.  Η Μετς πεταει.  Ας γινει μια μερα πεταμενη.  Μετα ας πεταει ξανα !!!

117.  Τραπανι - Παντοβα.  Και εν οσω το σκορ θα βρισκεται στο 1-1 θα παρακαλαμε να κανει το 2-1 η Τραπανι να κανουμε κυκλα.  Η Παντοβα λεμε οτι θα σκοραρει λοιπον.  Να πιεσουμε ολοι εως το τελος για το 2-1.  Το σημειο 1 με 1,90 αποδοση.

114.  Λοκερες - Στανταρ Λιεγης.  Ματσαρα.  Το πρωταθλημα αυτο ειναι σνομπ για τον παικτη εν τουτοις βγαζει παθος θεληση για νικη και ποιοτητα.   Και βεβαια προσοχη μην πεσετε σε ματς που εχουν ηδη γινει (χαχαχαχα).   Λεμε απο ενα γκολ και καλο ειναι η διαιτησια να αφησει τις σκοπιμοτητες κατα μερος ωστε να δουμε καλο ποδοσφαιρο.  Επιθετικες ομαδες που ομορφαινουν το αθλημα.   Εμεις λεμε 1-1 και Χ με αποδοση στο 3,25.

Ο  '' SIMOSSHOW '' ΣΤΗΝ  ΑΘΗΝΑ.........................................

Το απογευμα μετα τις 16,00 ο καιρος θα ειναι βροχερος.   Μακαρι να βρεξει και γκολ στο κουπονι να κερδισουν και οι παιζοντες τα OVER.   Γιατι πλακα πλακα αν βγαλεις παικτη καμμια 8-9 ματσακια OVER ειναι καλο μπακηρι.
Σε ολους τους φιλους της σελιδας ευχομαι καλημερα και καλο διημερο.
Να ειστε ολοι καλα.    Αυριο η συνδεση θα γινει αργα.   Μονον εαν ο SELEO μας ξελασπωσει θα ειμαστε με νεοτερη αναρτηση.     Αλλιως ;    Οπως το κοβω αγαπητοι μου φιλοι θα κανουμε συνδεση κατα τις 17,00.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ...................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.