Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ΜΙΚΡΥΝΕ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΟΓΩ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Απο την σελιδα μας ενα μπραβο στον Ολυμπιακο που ναι μεν πιεστηκε αφορητα (οπως το προβλεψαμε) ομως με Μητρογλου που εκανε χατ τρικ (συνηθεια = λατρεια) κατενικησε την Αντρελεχτ με 0-3 και μικρυνε την αποσταση απο τις ομαδες της Ελβετιας.   Τεραστιο διπλο και ο Πειραιας εχει να καυχιεται για το καμαρι του.

Ο ΠΑΟΚ σημερα μεσα στην ΑΖ Αλκμααρ δεν χανει.   Με γνωμονα τον Ατρομητο Αθηνων καλοβλεπουμε και το σημειο 2 , ομως δν παει το χερι καθως η αμυνα του ειναι κακη.  Με μεγαλες αποστασεις μεταξυ των παικτων του παλι θα πεσει το βαρος στους αμυντικους χαφ που αν κουραστουν δεν θα μπορεσουν να ανεβασουν την ομαδα (ενωση γραμμων) απο την αμυνα στο κεντρο και φουλ επιθεση.  Ετσι ο ρυθμος θα πεφτει με αποτελεσμα ενω θα τον περιμενουμε δυνατοτερο στο Β Ημιχρονο αυτος να ειναι μετριος και ετσι τον δινουμε δικαιωμα στην ισοπαλια.
Η Αλκμααρ θα κανει σουτ εκτος περιοχης και αν δει κενα μεσα στην αμυνα του ΠΑΟΚ θα βγαζει καθετες μπαλιες για να κανει το ευκολο γκολ.   Με αλλα λογια θα δουμε πιστευω ακραδαντα ενα ωραιο παιχνιδι.   Επειδη τα πολλα τα λογια ειναι φτωχεια παμε στο δια ταυτα.    Η Αλκμααρ 1-0 στο Ημιχρονο και 1-1 Τελικο.   Αυτα με τις ευχες για ενα καλυτερο αποτελεσμα ομως στοιχηματικα σταματαμε εδω.

Γκενκ - Τουν.  Θα εκβιασουμε το Χ Ημιχρονου.   Υπαρχει ελπιδα να πιασουμε το σημειο.

Τρομσο - Σεριφ.  Το σημειο 2 με 2,65 αποδοση.   1-1 3ληξε..........

Ραπιντ Βιεννης - Ντιναμο Κιεβου.  2.  1,95.   Το 0-2  εγινε στο Β μερος 2-2.

Το διχως αλλο και με ολοκληρωμενη την αποψη που παραθετουμε σας αφηνουμε.
Γεια σας ...............................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.