Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΛΛΟΙΩΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ.

1104.  Μιντιλαντ - Λινγκμπι.  Το over 4,5 θα παιχτεί ιντερνετικα.  Και το over 5,5 επισης.   Και οι δυο τους βαζουν και δεχονται πολλα πολλα γκολ.  Εχουν και αυτό το 4-4 σε αυτην την εδρα πριν λιγα χρονια , οποτε εχουμε δικαίωμα να παμε με το μεγαλο over.
***  Στο 1-1 κολλησε το παιχνιδι και η σκεψη επεσε στο κενο.

1106.  Σαντχαουζεν - Φορτουνα Ντίσελντορφ.  2.  2,75.  2 & over.  Ο Ανατροπεας όμως μας αλλαζει τα δικα μας δεδομενα.  Λεει 2/1 ημιχρονο τελικο.  Αρα αυτος παει σε 1 & over.  Αποφασίζεις εσυ παικτη!  Εμεις εμμενουμε στο 2 και στο 2 & over.
***  Επιτελους ας συμφωνήσουμε πια!!!  Ρε Ανατροπεα.  Βλέπεις ότι το εχουμε 2 & over καντο 1/2 ημιχρονο τελικο να παρουμε την μεριδα του λεοντος.  Μα , τι στον ..... πια!!!

1107.  Μποχουμ - Ντιναμο Δρεσδης.  Χ.  3,40.  Με 2/Χ ημιχρονο τελικο. 
*** Εγινε στο τελος 3-2 και μας χαλασε το Χ.

1110.  Eσμπιεργκ - Νικομπινγκ.  over 3,5.  Θελω εως 2 γκολ την φιλοξ/νη με δεδομενο ότι η εδρα δεν είναι καλη αν και μια κατηγορια κατω.  Οι γηπεδούχοι και αυτοι να ανταποκριθουν στον αγωνα και να αγγιξουν την νικη.  Το σημειο για οσους προτιμουν , το Χ οσο δυσκολο και αν φαινεται.  Συνολικος αριθμος γκολ 4.  Συνεπως παιζεται και το 2-2 σκορ. 
*** Ναι συνολικος αριθμος τερματων 4 όμως αντι για 2-2 βγηκε 1-3.  Κακιστη η Εσμπιεργκ συνεχιζει και στην Β' κατηγορια τον κατηφορο της.

Σημερα παμε με ένα δελτιο αλλου είδους προσφορα του Φελλίπε.

Γεια και χαρα σας λοιπον.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.