Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟ 6 - 1 ΣΑΚΑΤΕΨΕ ΤΗΝ ΠΑΡΙ.

Απιστευτο κι' όμως αληθινο.  Κατ' αλλους δε πιστευτο καθως δεν ησαν λιγοι οι οποιοι περιμεναν το 5+-1 σαν σκορ στον στοιχηματισμο και εν πασει περιπτωσει δεν αποκλειεις τοσο ανετα ακομη και με εκεινο το εμφατικο 4-0 την καλυτερη ομαδα του πλανητη!
Και βεβαίως θα προσπαθησει να ξεγελασει τον διαιτητη για να παρει γκολ μπονους και να προσπαθει μεσα στο παιχνιδι να κανει πολλες και διαφορες εφευρέσεις.  Η άλλη ομαδα τι κανει όμως;
''Κοιμαται'' τον υπνο του δικαιου;  Δεν εχει σθενος να ανταποκριθεί να ανταπεξελθει στο παιχνιδι;  Μα εδώ μιλούσαμε για μια προκριση που ομοια της δεν θα εβλεπες που-θε-να. 
Ξερετε το να υπερασπιστείς το 4-0 είναι ευκολο , όμως το να πας να υπερασπιστείς το 4-0 επι της Μπαρτσελόνα στο γηπεδο της (;) ε αυτό αλλαζει τις ισοροπιες καθως μιλαμε για ένα γηπεδο που γερνει και τα παντα μπορουν να συμβουν , ακομη και αυτό που ειδαμε ολοι μας εχθες.
Και τι ειδαμε !   Ωωω Θεε μου.   Από το 87' και μετα συν τα 5' καθυστερήσεων και ενώ το σκορ ηταν 3-1 εγινε το απιστευτο.  Επετευχθησαν τρια απανωτα γκολ για την Μπαρτσα που κυριολεκτικα εδωσε μπατσα στην Παρι ριχνοντας την στο καναβατσο.
Ότι και να λεμε για περι διαιτησίας και τα λοιπα η ιστορια εγραψε πως το 4-0 υπερ της Παρι Σ.Ζερμεν εγινε στο Καμπ Νου 6-1.
Τωρα το τι παιχτηκε στις πλατες μας , εννοω στον στοιχηματισμο , ας προσεχαμε.  Τετοια παιχνίδια είναι καλο να τα βλέπεις και όχι να τα ποντάρεις.

Απλη αναφορα στο Ντορτμουντ - Μπενφικα με το επισης εμφατικο 4-0 να δειχνει τον απολυτο κυριαρχο του αγωνα.

********************************************
********************************************
Καλημέρα με τέσσερα σημεια στοιχηματισμου.
Γεια και χαρα σας λοιπον...................

2552.  Ολυμπιακος Πειρ. - Μπεσικτας.  2.  4-6 γκολ.
2549.  Λυων - Ρομα.  4-6 γκολ.
2553.  Κοπεγχαγη - Αγιαξ.  Χ.  2-3 γκολ.
2548.  ΑΠΟΕΛ - Αντρελεχτ.  Χ.  2-3 γκολ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.