Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΑΜΕΙΟΥ . . . . . . .

1444.  Ουνιον Βερολινου - Μποχουμ.  Χ.  3,30.    Βεβαια δεν αγνοουμε τον Σκορακια τον οποιον εχουμε την χαρα να εχουμε σημερα μαζι μας.  Προτεινει το 2-1.

1445.  Φορτουνα Ντισελντορφ - Σαντχαουζεν.  1.  2,20.   Πανω απο 2 γκολ λεμε στο παιχνιδι.  Νικητη θα εχουμε και θελω να πιστευω οτι αυτη θα ειναι η Φορτουνα.  Ιδιαιτερα επικινδυνη η Σαντχαουζεν ολοι ξερουν πως παιζει εκτος.

1446.  Μοναχο 1860 - Γκροιτερ Φιρτ.  1.  2,05.

Και τα τρια παιχνιδια προτεινονται over 2,5 ενω αξιζει να αναφερουμε πως ο Ανατροπεας ''βλεπει'' στα δυο πρωτα ανατροπες!!!    Απο 2 σε 1 (2/1).

Μονο με αυτα για σημερα.
Γεια και χαρα σας!

***
Και τα τρια παιχνιδια λοιπον τα ως ανω βγηκαν πραγματι over που σημαινει οτι αφου επιλεγησαν πηγε ο παικτης ΤΑΜΕΙΟ οση αποδοση και αν εδινε.
Ο Ανατροπεας επιασε ενα απο τα δυο παιχνιδια 2/1 και πραγματι η Σαντχαουζεν στο δευτερο παιχνιδι ειναι ιδιαιτερα επικινδυνη.  Πραγματι ολοι ξερουν πως παιζει.  Το 2/2 κυριε Ανατροπεα επρεπε να το βαλει ο Ημιχρονοπουλος Τελικιδης και κλειναμε με ΤΑΜΕΙΑΡΑ!!!!!!!!!
Οσο για τον Σκορακια δεν εχω λογια πραγματικα.
Ενα Σκορ εδωσε αυτο της Ουνιον Βερολινου με την Μποχουμ και βγηκε!!!!!!!!!!!!!!
Σημερα λοιπον φιλοξενησε η στηλη μας απο το http://simosshow.blogspot.gr/ τον Σκορακια και τον Ανατροπεα και αυτοι εκαναν σωστα την δουλεια τους.
Ενα ευχαριστω ειναι πολυ λιγο απο εμας ως προς την θυγατρικη σελιδα που εκανε αυτην την κινηση ουσιας.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.