Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

ΗΡΑΑΑΑΑ ΗΡΑΑΑΑΑΑ ΗΡΑΑΑΑΑΑ


ΠΡΟΣΟΧΗ.
Ο κουβας παραμονευει.

Ξεκιναει σημερα η σουπερ λιγκ με τον Ηρακλη επιτελους μετα απο μακροχρονια απουσια στην κατηγορια των μεγαλων.   Το σημειο μας ειναι το 2πλο με την ομαδα της Θεσσαλονικης να θελει να ερθει με δυναμη και να δειξει οτι θα ειναι η ευχαριστη εκπληξη του πρωταθληματος.

317.  ΑΕΛ  Καλλονης - Ηρακλης.  2.  2,55.
321.  Αμβουργο - Σουτγκαρδη.  1.  2,60.    Σ' αυτο το ματς αν δεν πεσουν γκολ τοτε που θα πεσουν;;;   Εεε ρε και να γινει κανενα χουνερι να γελαει ο κοσμος με 'μας!!!
Με 4-3 σκορ  ο σκορακιας μας.  Εναλλαγες στο σκορ και τετοια.
323.  Λα Κορουνια - Σοσιεδαδ.  Χ.  2,95.  Απο ενα γκολ θελουμε.  Αντε Σοσιεδαδ βαλτο να πλερουα.  Ετσι το βλεπουμε.  1/Χ σε ειδικο στοιχημα.
318.  Πανθρακικος - Αστερας Τριπολης.  Θελουμε νικη του Πανθρακα και καλο ξεκινημα.  Ξερει ο Χαβιτο.  Το σημειο ειναι 1 και η αποδοση στο 2,75.

Αντε και καλη αρχη για ακομη μια φορα με πιο γεματο κουπονι.   Κουπονι το οποιο θα μπερδευσει πολλους απο εμας , που θελει διαβασμα για να μην μπερδεγουεει κ.λ.π.
Γεια και χαρα σας.................

Υ.Γ.
Νικη του Ηρακλη με 0-1 νικη του Αμβουργου με 3-2  ισοπαλια της Λα Κορουνια και χαθηκε ο Πανθρακικος την ωρα που ο φιλος μου Canderas ειχε πει.  Ξεκινανε,  Ο Πανθρακικος για ποιο λογο ξεκιναει;;  Για να σωθει.  Ο Αστερας;;   Για να βγει Ευρωπη.  Αρα με (μου)  λεει 2πλο το ματς.  Σαν ειπα ομως οχι δεν το εβγαλα απο τις επιλογες μου και εχασα (-με) το ταμειο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.