Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ... ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΖΙ.


114.  Γκαλγουει Γιουν. - Σαμροκ Ροβερς.  Ναι στο γκολ γκολ μιας και η γηπεδουχος αρεσκεται να βγαινει στην κοντρα.  Πετυχαινει γκολ στον αιφνιδιασμο.  Το over επισης.
115.  Μποεμιαν - Ντροχεντα.  Τι κι αν δεν ειναι καλα η Ντροχεντα;   Εδω μεσα περασε προσφατα με εκωφαντικες νικες.  Θα παρω το Χ2 Διπλη ευκαιρια ΡΕ.
112.  Γιελκαβα - Μετα.  Θα αμαρτησω λεγω λεγω.  Παρ' ολο που δεν αξιζει η Μέτα μπορει να κανει μπαμ εστω με το Χ στο 4,35. Αν δεν ερθει 2-3 γκολ (δηλ. 2-1 σκορ) τοτε σιγουρα (κατ' εμας) θα ερθει Χ και 1-1 σκορ.  ***  1-0 στο 94'.

153.  Κινα - Η.Π.Α.  Συντριπτικη υπερ των Αμερικανων η προιστορια.  Εμεις θελουμε το Χ ημιχρονου.  Τιποτε αλλο.  Η Κινα θα θελησει να το παει σφιχτα το ματς οποτε μαλλον θα εχουμε και την τυχη στην ισοπαλια ημιχρονου.  Ετσι οπως ειναι οι δυο τους ελαχιστες διαφορες εχουν πλεον.

151.  Γερμανια - Γαλλια.  Καλο το 1,90 στην γηπεδουχο.  1 και 1,90 με την Γερμανια να σκοραρει ακαταπαυστα.  Γκολ γκολ επισης και over στον αγωνα αυτον.

Η προταση ειναι απο την κεντρικη σελιδα http://simosshow.blogspot.gr/
Γεια και χαρα σας λοιπον.

*******
Πως χασαμε σημερα (χθες).
Η Μετα δεχθηκε γκολ (1-0) στο 94' και χαλασε το Χ στο 4,35 και οι Γερμανιδες που οντως δεν ηταν καλυτερες απο τις Γαλλιδες ηρθαν 1-1 και μας χαλασε το σημειο 1.   Στα πεναλτυ παντως νικησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.