Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΚΥΡΙΟΙ . . . . . .

104.  Μπαγερν - Πορτο.  1,27-5,50-7,50.    Δυσκολο παιχνιδι ειδικα για τους Γερμανους που ομως θα πανε στην διαχειρηση και σιγα σιγα θα θελησουν να σφιξουν τον κλοιο στην Πορτο.    Η Πορτο ειναι ετοιμη πιστευω και ψυχολογικα , λιγο σκληρα θα παιξει ειναι και καλα σφιχτη πισω οποτε Γκουαμιολα (η) ψαξε βρες τροπο να σκοραρει η Μπαγερν.    Η στηλη πιστευει οτι η Πορτο γκολ θα κανει.   Οποτε ακομη και 2-1 (λεμε τωρα ) να χασει ενα και το αυτο.  Περναει.   Να δωσουμε σημερα γκολ στο ματς;   Στο 2-1 λοιπον και με ξεβρακωτη πλεον αμυνα των Βαυαρων να γινει το 2-2 και τελος.   Η στηλη εν πασει περιπτωσει θα παιξει το σημειο Χ με αποδοσαρα στο 5,50.  Το φοβητρο της Μπαγερν ξεπεραστηκε απο εμας προ πολου.   Ναι.  Να παρετε το Χ2 Διπλη ευκαιρια.

105.  Μπαρτσελονα - Παρι Σεν Ζερμεν.  1,33-4,85-6,85.  Το 1-3 δεν αφηνει και πολλα περιθωρια αντιδρασης για την Παρι που ομως εκτος εδρας ξεσαλωνει.  Πρεπει να το τονισουμε αυτο.   Μονο με την σφυριχτρα κοντρα καθεται και τα κλωσαει.   Η Παρι ανα πασα στιγμη του αγωνα μπορει να σκοραρει συνεπως η Μπαρτσα θα πρεπει να προσεξει ιδιαιτερα στον αγωνα και αυτο κατ' εμας θα την φερει ενα τεμπο πισω στην αναπτυξη της αν και ανεβαινει ταχυτατα ομως λεμε οτι θα ειναι προβλεψιμη.
Ναι.  Στηριζω τις προσπαθειες των Παριζιανων οχι για να αποκλεισω την Μπαρτσα μεσα στο σπιτι της αλλα να προσπαθησω να δωσω 2 γκολ στην Παρι.  Αν γινει αυτο;   Θα εχουμε χτυποκαρδια και ενταση.   Ο Σκορακιας απο το 1-2 σκορ και μετα μπερδευεται.   Ντου μας λεει.   Παιχνιδι ειναι υψηλες αποδοσεις εχει εκει θα εστιασουμε το ενδιαφερον μας.   Το σημειο 2 η το Χ2 Διπλη ευκαιρια.
Βερατι και Ιμπρα θα δωσουν αναταση στους Γαλλους.

Γεια και χαρα σας.   Ξυνισαμε πολλους (ολους) σημερα.  
Απλα η στηλη αυτα πιστευει αυτα και κανει πραξη..................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.