Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΕΣΩ SIMOSSHOW.

100.  Αρλε - Ανζε.  Το ματς το 'χουμε για ισοπαλια.  Δεν θεωρουμε οτι δευτερο γκολ θα πετυχει η φιλοξ/νη.  Να κατσει στο 1-1 και να μας πλερωσει.   Σαν δουμε με γυμνο οφθαλμο το 2πλο φανταζει σαν ευκαιρια.  Εμεις ομως λεμε Χ με 2,85.

101.  Γκαζελεκ - Χαβρη.  Με 1 ημιχρονου και Χ τελικο θα παμε σε ενα διαβασμενο ματς.  Μακαρι δε να ειναι και γεγονος! Η Χαβρη θα βγαλει αντιδραση και λεμε οτι θα ισοφαρισει.  Η Γκαζελεκ δειχνει να πιεζει και καπου εκει να κλεινει η συναντηση στο Χ με 3,00 αποδοση. Ο Σκορακιας μας λεει 2-0 Σκορ.

104.  Νιμ - Βαλενσιεν.  Εδω μας δειχνει οτι η Βαλενσιεν θα σκοραρει και μακαρι να σκοραρει πρωτη.  Βγαινει τοτε το σεναριο του 2/1 ημιχρονο τελικο.   Σε κοντρολ ποδοσφαιρο η Νιμ και να θελει να παρει το κεντρο ενω η Βαλενσιεν σαν κυρα τρεχαντηρω να αιφνιδιασει και τιποτε αλλο.  Αρα στεκει το 2/1.  Το σημειο 1 με αποδοση στο 2,20.

107.  Τουρ - Τρουα.  Παιχνιδι πανω κατω  με ομαδες φωτια στον επιθετικο τομεα.  Ομαδες που δουλευουν ολες τους οι γραμμες τελεια.   Να ανοιξει το σκορ να τιμησουμε το 4-6 γκολ.  Η Τουρ δεν αγαπαει τις ισοπαλιες και η Τρουα επισης.  Η κοντρα τους που θα παει;  Αριστερα η δεξια;  Κεντρικη μας επιλογη το 4-6 γκολ και οτι γινει.  Λεμε να ανοιξει το σκορ και τοτε παει και στο 2-2 σκορ ακομη ακομη μας λεει ο κυριος σκορακιας.  Αυτο βγαζει πολλους παραμετρους.  Αναλυστε το και παιξτε αναλογα.  Το 4-6 απο εμας και σε ειδικο στοιχημα το 2-2 (2-3) σκορ.

121.  Κορδοβα - Ειμπαρ.  Τελικα τι θελει η Κορδοβα;  Ποσα συστηματα θα αλλαξει;  Μπερδευεται και δεν καταφερνει αυτο που κανει.  Η Ειμπαρ ρεαλιστικα να παρει το ματς ευκολα η δυσκολα (βοηθαει και ο σκορακιας) με 0-2.  Το 2/2 σε ημιχρονο τελικο.   Το σημειο 2 με αποδοση στο 2,55.

Και καθως η ωρα εχει παει 13,15 θα σας αφησουμε και το βραδυ θα συγκεντρωθουμε και θα επικεντρωσουμε το ενδιαφερον σατα αυριανα παιχνιδια.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ...................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.