Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.........................

134.  Ντιναμο Μοσχας - Παναθηναικος.  Μπορει ο Παναθηναικος να νικησει την Ντιναμο;  Η απαντηση μας ειναι πως ναι.  Θα ζητησουμε με τσαμπουκα το 2πλο για τον Παναθηναικο.  Θα με (μου) πειτε .... τι θα το κανει;  Τιποτε.  Απλα θα νικησει.  Τουλαχιστον αυτο θελουμε.  Το σημειο 2 με αποδοση στο 5,75.
135.  Κρασνονταρ - Λιλ.  1.  1,90.  Η Λιλικα εκτος χανει απο την δυναμικη της.  Η Κρασνονταρ πιο κοντα στην επικρατηση.  Το 2-3 γκολ και το 2-1 σκορ (απο 2-0) λεμε εμεις.
144.  Σπαρτα Πραγας - Ναπολι.  Θα σας τα χαλασω φιλαρακια.  Στο ματς αυτο θα κινηθουμε     << απειλητικα >> .   Θα χτυπησω νικη εδρας για το Α' ημιχρονο και στο Β' ημιχρονο θα θελησω να κανω την ανατροπη.  1/2 ημιχρονο Τελικο.    Φυσικα προταση ειναι το σημειο 2 ( με το ζορι ) λεμε εμεις.
147.  Αστερας Τριπολης - Μπεσικτας.  Τσαγανος.  Ειναι η λεξη που χρησιμοποιουμε πριν τον αγωνα , για μετα τον αγωνα.  Και οι δυο ομαδες θα σκοραρουν και οι δυο ομαδες θα θελησουν να δωσουν χαρα στους οπαδους τους.   Εμεις ειμαστε με τον Αστερα και στοιχηματικα.    Ο Σκορακιας μας προτρεπει σε ενα μεγαλο σκορ.   Το 3-2 (;)  Το 4-3 (;).   Παλι θα τα χαλασουμε.  Παντως η Μπεσικτας ανεβασε επιπεδο μα το ιδιο και ο Αστερας που ειναι ιδιαιτερα επικινδυνος μπροστα με 2 3 μπαλιες και σπαει απο τα πλαγια.   Το σημειο 1 με 3,10 αποδοση.
154.  Σελτικ - Σαλτσμπουργκ.  2-3 γκολ παιζουμε τον αγωνα αυτον και δινουμε νικη στην Σελτικ.  Η παντα υπολογισιμη και επικινδυνη Σαλτσμπουργκ να πετυχει ενα γκολ.

Ο ΠΑΟΚ καλειται να αποδειξει οτι ειναι ανωτερος και δυνατοτερος της Μινσκ.   Το κρυο δεν θεωρω οτι θα τον εμποδισει.  Απο τις μικρες ομαδες εχανε και επεφτε θυμα , ομως ηρθε η ωρα με σοβαρο ποδοσφαιρο να δειξει τι πραγματικα αξιζει.   Ο Αγγελος δεν σηκωνει κατι τετοια πισωγυρισματα.
Νικη για τον δικεφαλο και εις αλλα με υγεια.
Γεια σας...............................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.