Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΣΕΛΤΙΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΣΤΕΡΩΝ.

Αρσεναλ - Ναπολι ειναι το παιχνιδι που θελω να ασχοληθω.   Εχουμε τους Ναπολιτανους να σκοραρουν κατ οπως λεμε εμεις και το OVER να βγαινει με την βοηθεια της Αρσεναλ.  2-1 σαν τελικο αποτελεσμα ειναι καλολεμε εμεις.  Το σημειο 1 για την Αρσεναλ.

Πορτο - Ατλετικο Μαδριτης.   Σε κανει ευθυς αμεσως να πεις .... εδρα ειναι το ματς.   Σε κραταει λιγο το αηττητο της Ατλετικο Μαδριτης και ποσω μαλλον το 2πλο μεσα στην μεγαλη Ρεαλ!!!    Στο δια ταυτα αν υπερεκτιμησει την Ισπανικη ομαδα η Πορτο θα παθει ζημια.   Επειδη ομως την εχουμε να θελει με μιας να παρει τα ηνια του αγωνα , θα παμε με το σημειο 1 Ημιχρονου.   Εως 2 τα γκολ.  UNDER.  1-1 κρινουμε.

Στεαουα - Τσελσι.  Να μπλοκαριστει ενα ημιχρονο η Τσελσι.   Μετα;   Μα ... λογω εμπειριας και μονο το 2πλο τελικο.

Αγιαξ - Μιλαν.  Με κανει ενα κλικ οτι ντο ημιχρονο θα ειναι ισοπαλο και στο τελος αργα δηλ. θα ερθει η ψυχρολουσια για τον Αγιαξ.   Θα παιξω το 2 τελικο και σαν δευτερη επιλογη το 0-1 γκολ.   Αν ειναι να εκτεθουμε ας γινει τοτε.   ***  1-1 στο τελος.  Στο 90 1-0 ο Αγιαξ και στο 94 1-1 η Μιλαν.

Στο Ντορτμουντ με Μαρσειγ δειτε την προιστορια και θα καταλαβετε.  Τα δυο χρονια που περασαν συναντηθηκαν δυο φορες δηλ. τον Αυγουστο του 2011 στην Μαρσειγ 3-0 και τον Δεκεμβριο του ιδιου χρονου 2-3 νικησε η Μαρσειγ μεσα στο σπιτι της Ντορτμουντ.
Βομβα για νικη Ημιχρονου της Μαρσιγ μεσα στο Βεστφαλεν.   Μηπως ηταν σσσστ@μ@νο για να μην περασει τοτε ο Ολυμπιακος και να περασει η Γαλλικη ομαδα;    Μωρε ντου στο 2πλο Ημιχρονου.
]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]

H αφιερωση των περιοχων χωρων που επισκεπτονται την σελιδα μας συνεχιζεται καθως σημερα σας παρουσιαζουμε το Palo Aldo.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.