Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΚΑΚΗ Η ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ ΜΕΤΡΙΑ Η ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ.

Αγνωριστη η Σαο Παολο καταρεει συνεχως και αγγιζει την επικινδυνη ζωνω .  Επωφελουνται οι αντιπαλοι και χτυπουν ανελεητα νικωντας την με ανεση και παιρνουν τα τριποντα για πλακα.
Παει και η Ιντερνασιοναλ που ναι μεν θεωρω οτι δεν ειναι και πολυ γερη , ωστοσο αυτην την κατρακυλα της Σαο Παολο δεν θα την σταματησω εγω.  Το σημειο 2 με αποδοση στο κολακευτικο 2,60.

Η Χαλμσταντ με την Χελσινμποργκ.  Η φιλοξ-νη με βγαζει καλυτερη εικονα και θα παρω ευθεως το διπλο.  Δηλ. με Χ Ημιχρονο και 2πλο τελικο ευχαριστως να αγωνιζομουν.

Βαρναμο με Ντεγκερφορς.  Θελω την εδρα να επικρατησει και αυτο θα παιξω.  Το σημειο 1 με αποδοση στο 2,35.   1-1 τελικο και με δυο κοκκινες η φιλοξενουμενη για 15 λεπτα !!!

Σουηδια με Γερμανια γυναικων σε Ευρωπαικο πρωταθλημα.  Τα στριγκακια με τα σουτιεν και τα αθλητικα παπουτσια με τις ταπες.  Το γελιο ειναι στα φαουλ.   Συνηθισμενοι να βλεπουμε τα χερια στα @ρ@ιδια , τωρα θα βλεπουμε να τα εχουν οι παικτριες στα στ@@ια τους φυλασοντας τα απο δυνατα σουτ.      Παντως οι ευσωμες οταν μπαινουν δυναμικα σε φασεις θα  κλεβουν την παρασταση καθως η μπλουζα παει κι ερχεται ειται δεξια και αριστερα ειται πανω κατω.   Οι ωραιες γραμμωσεις  θα κλεβουν επισης την παρασταση καθως ο καμεραμαν θα συλλαμβανει αποθανατιζοντας στιγμες προβολης σε ποζες που θα ζηλευε και το καλυτερο μοντελο.   Αν παλι βρεχει;   Μμμμμ. Τοτε η μπλουζα θα ειναι κολλημενη στο σωμα και θα φαινονται τα γυμνασμενα γυναικεια κορμια σαν την αδαμιο στολη.  Την στολη του ερωτα.    Παρ¨ πλα αυτα εμεις θα τολμησουμε να βαλουμε 2πλο με το σημειο 2 να ειναι στο 2,50

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ  ON THE AIR.
---------------------------------
.Jul 24 2013, 4:26 PM
Guest956 (guest)ΑΠΟ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ...ΧΕΛΣΙΜΠΟΡΓΚ 2,ΝΤΕΚΕΡΦΟΡΣ 2,ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ 1,ΣΟΥΗΔΙΑ-ΓΥΝΑΙΚΕΣ 1,ΜΑΡΙΜΠΟΡ 1,ΠΑΡΤΙΖΑΝ-ΣΙΡΑΚ 1-2 ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ...!



Καλο μεσημερι σε ολους με ιδιαιτερη προσοχη στον καυσωνα.   Αντιηλιακο σε χρηση και υπομονη στους εργαζομενους.   Πολλα υγρα  καπελακι και τις ελευθερες ωρες κρυα βαρελισια μπυριτσα.
Απολαυση ειναι και το καρπουζι με τυρι - φετα η το πεπονακι.
Για τους τσιπουραδες σε καποιο παραθαλασσιο μερος τα γουστα ειναι εκπληκτικα.
Καλες βουτιες και καλα κερδη................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.